joi, 7 ianuarie 2010

Tractari Auto - Informatii prin SMS, oriunde, oricand


Unul dintre proiectele la care iau parte, a implinit la sfarsitul lui noiembrie 2009, varsta de 1 an. Este vorba de site-ul de tractari auto - www.dispecerattractari.ro - Dispecerat Tractari

Pe parcursul acestui an, ne-am focalizat atentia pe partea de promovare online astfel incat am reusit sa ajungem in atentia firmelor de tractari si asistenta rutiera din toata Romania, baza noastra de date fiind populata acum cu aproximativ 140 de firme de tractari. La un simplu search pe google.ro pentru tagurile "tractari" sau "tractari auto" ne veti gasi in primele 3 pozitii, ceea ce este multumitor, avand in vedere faptul ca in domeniul tractarilor / remorcarilor auto, concurenta este foarte mare si mai cu seama, daca tinem cont ca proiectul nostru a pornit de la 0.

In toamna lui 2009, dispecerattractari.ro a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare. Incercand sa intelegem cat mai bine activitatea firmelor de tractari, cat si nevoile concrete ale persoanelor care apeleaza la aceste firme, ne-am pus mintea la contributie si am creat un nou serviciu (credem noi) extrem de util pentru persoanele aflate in dificultate pe soselele Romaniei. Este vorba de serviciul Info tractari auto prin SMS. Prin acest serviciu am incercat sa apropiem cat mai mult firmele de tractari auto de soferii care au nevoie de serviciile lor. Astfel, am pus la dispozitia tuturor un numar de telefon gratuit - 0720667700 - in reteaua Orange, care poate fi apelat printr-un simplu SMS cu textul: tractari nume localitate. Serverul care "se ocupa" de acest serviciu, va returna instant prin SMS rezultatele pe care le-a gasit in baza de date.

Exemplu concret - scrieti un sms cu textul: tractari bucuresti
Instant pe telefonul mobil iti va intra un mesaj cu numerele de telefon ale firmelor de tractari din Bucuresti.

Niciun comentariu:

 
LinkPro - Director Web