miercuri, 7 august 2019

Card Revolut gratis

Card Revolut gratis
Multă lumea nu știe ce înseamnă Revolut și care sunt beneficiile. Revolut este un card independent de orice banca dar cu care se pot scoate bani de oriunde în lume fără comision.  Poți începe să folosești serviciile Revolut atât online cât și offline imediat după crearea contului. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont Revolut, să îți comanzi un card virtual pe care să îl adaugi în wallet-ul Apple Pay și apoi poți începe imediat să faci plăți! Ce ii drept la cardul gratuit limita este 800 de lei. Acum au introdus oferta ca pe fiecare persoana pe care o inviti sa primească pe lângă cardul gratuit și 50 de lei după prima tranzacție. Eu ca persoana care folosesc cardul de ceva vreme la fel primesc 50 de lei.
Beneficiile acestui sunt faptul ca poți sa faci conversie în timp real în valuta, euro, lire, dolari etc. fara nici un comision.  Și în funcție de tara poți sa scoți de la orice bancomat o anumita suma fără sa plătești comision.
PS: e imposibil sa nu ai nevoie vreodata sa primesti sau sa transferi bani INSTANT ! Total imposibil, asadar fa-ti contul acum ! Cei care vor sa își facă au link-ul aici:

https://revolut.com/referral/isabel9ff!G10D21

Pentru detalii sau curiozități lăsați mesaj

Niciun comentariu:

Perna din spuma cu memorie Wellurpur Voss

Perna Wellpur Voss Am facut gresala sambata si mi-am bagat pernele Dormeo anatomic aloe vera in masina de spalat. Dupa o ora cand le-a...