marți, 23 iulie 2019

Cod voucher pc garage

Ce este un Voucher PC Garage?

Voucherul PC Garage este un cod de reducere format dintr-o combinatie de 8 caractere (litere si cifre) care iti ofera tie si prietenilor tai, un mic discount atunci cand cumparati unul sau mai multe produse de pe siteul PCgarage.ro. Pentru mai multe detalii intrati pe siteul voucherpcgarage.net

Cum se foloseste voucherul?

  • Alegi produsele pe care vrei sa le cumperi de pe siteul pcgarage.ro;
  • Adaugi produsele in cosul de cumparaturi;
  • Cand ai terminat, inainte de a trimite comanda spre finalizare, introduci codul NB8JL9NN in casuta din dreapta jos, iar produsele eligibile pentru discount vor afisa instant un pret mai mic.

Atentie!

  • Reducerea oferita de acest cupon voucher nu se cumuleaza cu alte discounturi. Produselelor care au deja pretul redus in urma unei promotii, nu li se poate aplica reducerea suplimentara oferita de acest cod voucher, decat daca sunt achizitionate impreuna cu alte produse care nu au pret promotional.
  • Nu se acorda discount pentru produsele aflate in lichidare de stoc sau de tip desigilate.
  • Reducerea data de acest cod este valabila in toate categoriile de produse de pe saitul pcgarage.ro - ultrabook & laptop, tablete, smartphone & accesorii telefoane mobile, sisteme gaming, sisteme office, componente calculatoare, gaming & console jocuri, televizoare, periferice & monitoare, software, imprimante, aparatura foto-video etc.
Recomanda colegilor, prietenilor, rudelor codul NB8JL9NN pentru a va bucura impreuna de aceasta reducere. Acest 1% reducere se potriveste perfect in sintagma micile bucurii ale vietii. Foloseste-te de el!

Niciun comentariu:

Perna din spuma cu memorie Wellurpur Voss

Perna Wellpur Voss Am facut gresala sambata si mi-am bagat pernele Dormeo anatomic aloe vera in masina de spalat. Dupa o ora cand le-a...