miercuri, 7 noiembrie 2012

Black Friday si Mos Craciun

Black Friday - 23 noiembrie 2012
Nu stiu cum se face, dar in fiecare an, toamna, cand se lasa cu ploaie si frig, incepem sa ne refugiem cu gandul la sarbatorile de iarna. Vacanta, zapada, cadouri, mese pline cu bucate alese. Si cand vine vorba de cadouri, trebuie din timp sa incepem sa cautam lucrurile pe care vrem sa le oferim celor dragi, asta ca sa nu lasam totul pe utima suta de metri, fiindca riscam sa nu mai gasim ceea ce dorim in zilele infernale de la sfarsitul lui decembrie.
Un moment ideal pentru inceperea cumparaturilor de cadouri il reprezinta Black Friday (vinerea neagra - a preturilor). De cativa ani si in Romania, Black Friday reprezinta startul cumparaturilor pentru sezonul rece. De Black Friday Mos Craciun are sansa de a-si alimenta sacul de cadouri beneficiind de reduceri substantiale pentru o gama foarte larga de produse. Economia facuta, in functie de ceea ce a bagat in sac, poate constitui o buna parte din contavaloarea unei vacante la schii. Anul acesta Black Friday cade in data de 23 noiembrie. Asa ca, daca anul acesta esti un Mos Craciun, pregateste-ti lista de cumparaturi si nu pierde startul cumparaturilor la pret mic!

Niciun comentariu:

Perna din spuma cu memorie Wellurpur Voss

Perna Wellpur Voss Am facut gresala sambata si mi-am bagat pernele Dormeo anatomic aloe vera in masina de spalat. Dupa o ora cand le-a...