vineri, 25 noiembrie 2011

BLACK FRIDAY sufoca site-urile eMag si PC Garage

50 percentZiua reducerilor - Black Friday a fost "imbratisata" de romani. Chiar si cu cateva ore inainte de startul Black Friday ora 00:00 ziua 25 noiembrie serverele site-urilor PC Garage si eMag se miscau mai greu.
La ora 00:00 site-ul PC Garage era cazut complet. Pe twitter era agitatie mare. Impatimitii de gadget-uri, electronice si electrocasnice postau la fiecare 2 - 3 secunde glume, zvonuri, indicatii ironice, in legatura cu ziua reducerilor, discounturile oferite si problemele tehnice ale magazinelor online.
Ca si fata mi-as fi dorit sa vad un Black Friday si in zona vestimentara. Sunt convinsa ca ziua reducerilor si la haine, incaltaminte si accesorii ar fi fost primita cu interes si bucurie de catre doamne si domnisoare.
Sper ca anul viitor Black Friday - Ziua reducerilor sa ii prinda pregatiti din punct de vedere tehnic pe cei care au probleme acum, iar oferta online de produse sa nu se mai limiteze doar la electronice, electrocasnice si gadget-uri.

Niciun comentariu:

Perna din spuma cu memorie Wellurpur Voss

Perna Wellpur Voss Am facut gresala sambata si mi-am bagat pernele Dormeo anatomic aloe vera in masina de spalat. Dupa o ora cand le-a...