duminică, 27 noiembrie 2011

50% Reducere la torturi si prajituri pentru Sarbatorile de Iarna

tort
Vin sarbatorile…vin sarbatorile!
Avem vesti bune. Noi dam startul reducerilor de sarbatori, iar torturile si prajiturile vor fi la jumatate de pret !
Cu siguranta ti-ai propus ca masa de Craciun sa o completezi de un desert deosebit, cu un gust dulce si rafinat. Iar de Revelion, ar fi potrivit sa-ti decorezi petrecerea cu un tort personalizat care sa-ti aminteasca de trecerea dintre ani. Vine Sfantul Andrei, Sfantul Stefan, Sfantul Vasile si unde mai pui si Sfantul Ion.

Acum poti sta linistit pentru ca super oferta de 50% reducere la torturi este valabila pana pe 15 ianuarie. Tu stabilesti destinatia voucherului. Poti alege prajituri din sortimente diverse sau un tort special pentru sarbatori si sarbatoriti. Armand se recomanda prin sortimentele cu mousse fin si prin combinatiile delicioase din ciocolata belgiana sau fructe.
Prin achizitionarea voucherului beneficiezi de: 50% reducere la kilogramul de tort Armand 50% reducere la kilogramul de tort + manopera pentru torturi personalizate 50% reducere la pretul prajiturilor si la kilogramul de miniprajituri.  Numarul maxim de vouchere pe care il poti comanda este de 10, dar poti folosi unul singur la fiecare vizita in Cofetaria Armand din Bucuresti. Poti beneficia personal de reducerea de pe vouchere sau le poti face cadou.

Reducere 50% aici.

Niciun comentariu:

Perna din spuma cu memorie Wellurpur Voss

Perna Wellpur Voss Am facut gresala sambata si mi-am bagat pernele Dormeo anatomic aloe vera in masina de spalat. Dupa o ora cand le-a...