vineri, 14 mai 2010

Tupeu maxim la BOR

Intr-un comunicat de presa al patriarhiei, Biserica Ortodoxa Romana a cerut autoritatilor sa construiasca mai multe biserici pentru a depasi criza economica si a-i ajuta pe credinciosi sa lupte cu "disperarea".
Jegosii astia vin cu tupeu maxim, intr-un moment in care lumea o duce din ce in ce mai rau, cu pretentii impertinente de a li se mai construi si alte biserici.
N-avem scoli, spitale, drumuri, bani de pensii si de salarii; nemernicia acestor preoti jegosi nu cunoaste limite. Ei vor mai multe biserici.
Suntem un popor de "credinciosi" care asteapta cu mana intinsa sa pice totul din cer. Ne meritam soarta. Noi am permis japitelor astea sa constuiasca peste 4000 de biserici din '89 pana acum. Cate scoli sau cate spitale s-au consturit dupa revolutie? Rusine sa va fie, ca prostiti lumea, rusine sa ne fie ca ii induram si ca le permitem sa ne calce in picioare, in chip de "hrana spirituala".
Biserica ne propovaduieste o moralitate bazata pe frica si speranta, in schimb, scoala ne invata sa traim in concret si sa ne bazam pe fortele proprii. Moralitatea nu se dobandeste la biserica; tine mai mult de constructia interioara a individului, de educatia primita in familie si scoala.
Pentru cei interesati de modul in care s-a instaurat Crestinismul, recomand din suflet filmul AGORA.


4 comentarii:

diy funworks spunea...

Ce distractiva e lumea asta...(daca nu o iei in serios)

reactoru' spunea...

Isa , cum sa construiasca spitale cand ei vor sa inchida 150 ? Pentru premianti interventiile se fac in Austria , nu laolalta cu prostimea . Prostime , cum altfel se poate numi o natie care voteaza pe-o galeata electorala ?

Isabella Ariane spunea...

prosti, da' multi...

Anonim spunea...

salut izabela nu ma prea pricep la chestii cu nr de telefoane sau abureli dintrastea eu voiam sati zik sa introduci in lista eduard_2009 si vb mai multe akolo apropo ai corp frumos dak esti cea din poza

Perna din spuma cu memorie Wellurpur Voss

Perna Wellpur Voss Am facut gresala sambata si mi-am bagat pernele Dormeo anatomic aloe vera in masina de spalat. Dupa o ora cand le-a...