joi, 11 februarie 2010

Aspirator LG Cyking - o mare teapa (pana acum)


Acum mai bine de 2 ani am decis sa imi schimb aspiratorul. Dintre toate modelele existente la momentul respectiv, l-am ales pe acesta - LG Cyking. Mi-a placut aspectul si am fost foarte incantata de peria rotativa. Pretul nu este nicidecum unul mic. A costat 750 lei. De mai bine de jumatate de an nu il mai pot folosi pentru ca se aprinde becul rosu pentru ca trebuie sa ii schimb filtrul. Am cautat peste tot dar filtru compatibil cu aspiratorul meu nu am gasit. De la Domo de unde l-am cumaprat au ridicat din umeri si m-au trimit pe la la metro sau selgros, dar nici acolo nu am gasit.
Am scris chiar si la reprezentanta LG Romania dar nu am primit nici un fel raspuns de aproape un an. Se pare ca life's good doar atunci cand iti vand ceva ca dupa aceea nu-i mai intereseaza.
De fiecare data cand pun mana pe matura imi creste tensiunea, mai ales atunci cand trebuie sa matur si pe sub aspirator. In continuare "aspir" la un filtru hepa 13 compatibil cu modelul Cyking de la LG. Inainte de a da banii pe un aspirator, va sfatuiesc sa vedeti cat de usor sunt de procurat consumabilele, filtrele de praf sau pungile. Cel putin pentru aspiratoarele LG de acest tip, sunt foarte greu de gasit consumabilele. Sunt sanse mari sa luati teapa cu aspiratorul asta de la LG. LG Cyking este un aspirator de unica folosinta. In cartea tehnica scrie ca filtrul trebuie schimbat odata la 2 ani, dar de fapt aspiratorul trebuie schimbat odata la 2 ani.

6 comentarii:

automatizari electronice spunea...

Da, mare tzeapa cu modelele astea de LG. Nu stiu daca nu cumva am vazut zilele trecute pe la metro ceva hepa 12 sa hepa 13.

DUHUL spunea...

Crezi ca protectia consumatorului nu are nimic de spus despre asta? ca doar nu scrie pe el ca e de unica folosinta cand il cumperi..

Anonim spunea...

mul?umiri foarte interesant,

marius spunea...

si eu am la fel, acelasi model de aspirator si te sfatuiesc sa cureti prin spalare filtrul hepa... Este un filtru lavabil su dupa spalare nu se mai aprinde becul...

Anonim spunea...

Esti foarte draguta !

Anonim spunea...

Ar fi MUUUUULT mai bine daca ai verifica aspiratorul.... Filtrul HEPA se spala...
Nu trebuie inlocuit!
Al doilea filtru este din burete...
Si el se spala..
Aspitarorul e suuuuuper!

Perna din spuma cu memorie Wellurpur Voss

Perna Wellpur Voss Am facut gresala sambata si mi-am bagat pernele Dormeo anatomic aloe vera in masina de spalat. Dupa o ora cand le-a...